11 3
Ανακοινώσεις - Νέα του Σχολείου Γενικά Σχολική Κοινότητα

Επίδοση βαθμολογίας Β’ τριμήνου σχολ. έτους 2023 – 2024

Η επίδοση της βαθμολογίας Β’ τριμήνου σχολ. έτους 2023 – 2024 θα γίνει την  Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 από τις 13.20 – 14.00 μ.μ.  Την ίδια ημέρα η βαθμολογία θα αποσταλεί και στα ηλεκτρονικά ταχυρομεία – (mail’s) – των γονέων/κηδεμόνων. Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα μπορούν να προσέλθουν, εφόσον επιθυμούν, και οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητριών/ών των τάξεων Α΄ & Β1΄, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών τους. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Β2 τμήματος θα ενημερωθούν περιγραφικά από τη Δασκάλα της τάξης τη Δευτέρα 1η του Απριλίου 2024 ώρα 13:15 – 14:00, επειδή την Πέμπτη 21η Μαρτίου 2024 η Δασκάλα του Β2 τμήματος, Κα Κελτσίδου Παρασκευή είναι υπεύθυνη του Ολοημέρου τμήματος.

11 3

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η διαδικασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά, παρακαλούμε για τα ακόλουθα:

  • Οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, παρακαλούνται να βρίσκονται στο σχολείο στις 13.05-13.10 προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η παράδοση – παραλαβή των παιδιών, έτσι ώστε ακολούθως οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν απερίσπαστα να ασχοληθούν με την ενημέρωση των γονέων.
  • Οι μαθητές/τριες που αποχωρούν μόνοι/ες τους θα αποχωρήσουν όπως κάθε μεσημέρι. Τυχόν παραμονή τους στο προαύλιο ή μέσα στο κτίριο περιμένοντας τους γονείς τους, θα θεωρηθεί πως γίνεται με την ευθύνη των οικογενειών, καθώς μετά τις 13.15 δεν θα υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός να τα επιτηρεί.
  • Οι μαθητές/τριες του Ολοημέρου τμήματος συνεχίζουν μετά τις 13:15 κανονικά το πρόγραμμά τους με την Κα Κελτσίδου Παρασκευή.
  • Οι γονείς θα εισέλθουν στο κτίριο, αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση-παραλαβή των μαθητών/τριών και έχουν μεταβεί οι εκπαιδευτικοί στις αίθουσες προς ενημέρωση.