2 4
Ανακοινώσεις - Νέα του Σχολείου Γιορτή 25ης Μαρτίου Δράσεις - Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Ε΄ ΤΑΞΗ - Ε1 ΤΜΗΜΑ Ε΄ ΤΑΞΗ - Ε2 ΤΜΗΜΑ Σχολική Κοινότητα Το Σχολείο μας

ΓΙΟΡΤΗ 25ης του Μαρτίου 2024 στο ΣΧΟΛΕΙΟ !

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, τιμές και εντυπωσιακές παρουσιάσεις από τους μαθητές και μαθήτριες, γιορτάστηκε φέτος στο σχολείο μας η Εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου 1821. Την γιορτή αφιέρωμα με άριστη εμφάνιση, παρουσίασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε’ τάξης – (Ε1 και Ε2 τμήματα), με συντονιστές τους Δασκάλους τους Κο Αλέκο Δημήτριο – Υπ/ντή, και Κα Γκούμπλια Μαρία και οι οποίοι οργάνωσαν και κατεύθυναν τα παιδιά έτσι ώστε να έχουν αυτό το όμορφο και υπερήφανο για το σχολείο μας, τελικό αποτέλεσμα. Τη χορωδία και τα τραγούδια προετοίμασε με εξαιρετικό αποτέλεσμα, η Δασκάλα Μουσικής κα Κυρίτση Λαμπρινή. Τη διακόσμηση των χώρων επιμελήθηκε με πανέμορφο αισθητικό αποτέλεσμα η εκπ/κός Κα Κελτσίδου Βούλα.

Η έναρξη της γιορτής ξεκίνησε με ομιλία- αφιέρωμα στο ιστορικό της ημέρας και κυρίως στους ντόπιους τρικαλινούς αγωνιστές – (Λιακατά Γρηγόρη, Χατζηπέτρο Χριστόδουλο και Στορνάρη Νικόλαο) και συνεχίστηκε με ποιήματα, ομιλίες και τραγούδια από τοις μαθήτριες και τους μαθητές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες, τους συντονιστές εκπ/κούς, τους γονείς/κηδεμόνες που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε το μέλος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Κο Σπυρόπουλο Στέργιο για την πολύτιμη βοήθειά του στα συστήματα ήχου και εικόνας.

Χρόνια πολλά σχολική Κοινότητα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων !

Χρόνια Πολλά Ελλάδα !

Χρόνια πολλά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της γης!!